Spletna stran, optimizacija strani ter pozicioniranje blagovne znamke Tomdej na digitalni trg.

Tomdej izdeluje ročno izdelane etuije in ovitke za nože iz lesa. Vsi izdelki so unikatni, okolju prijazni z najboljšega lesa. Vsak etui je narejen po željah stranke ter dimenziji noža.

Za start-up Tomdej, ustanovljen leta 2017 smo pripravili spletno identiteto, ki podjetju omogoča sprejemanje prednaročil. Prav tako, smo za podjetje Tomdej uvedli trženjsko strategijo, ki podjetju omogoča prodajo na globalnem trgu.

Naloga je bila:
  • Izdelava preproste predstavitvene spletne strani

Za začetek poslovanja je podjetje potrebovalo predstavitveno spletno stran, na katero se lahko stranke obrnejo v primeru nakupa. Zaradi testiranja trga in visoke personaliziranosti izdelka, smo ocenili, da je izdelava spletne trgovine še nesmiselna.

  • Optimizacija strani (onsite)

Stran vsebuje vse ključne elemente on-site optimizacije, ki so eden od faktorjev pozicije spletne strani na iskalniku Google.

  • Dobra uporabniška izkušnja

Tako kot je moderen produkt, mora biti moderna in jasna tudi uporabniška izkušnja. Pri oblikovanju spletne strani smo se fokusirali na minimalizem in smernice modernega oblikovanja spletnih strani.

  • Trženjska strategija, cilji in akcija multi kanala

Da bi pozicijo blagovne znamke okrepili na trgu, smo pripravili trženjsko strategijo in načrt trženja. Celoten koncept temelji na uporabi socialnih medijev kot promocijskega orodja. Ustvarili smo vizualno identiteto, predloge vrednosti, strategijo socialnih medijev, spletno stran, akcijo multi-kanala in novice preko spošte.

Vse temelji na raziskavah konkurence, razpoložljivih tržnih prostorov in tržnih trendov. Z uporabo ustreznih orodij smo postavili cilje za 1H2018.

Najpomembnejše je povečanje prodaje podjetja, zbiranje sledilcev na socialnih medijih, rast prometa na spletni strani in zbiranje informacij za nadaljnji razvoj projekta.

Tehnična znanja

Priprava trženjske strategije
Poznavanje trženja socialnih omrežij
Priprava strategije socialnih medijev in akcije multi-kanala
Spletno oblikovanje