Izdelava digitalne podobe turistične dejavnosti Rozmans Lodges

Družina Rozman, ki se ukvarja z zagotavljanjem pristne bohinjske izkušnje turistom je z izgradnjo novih apartmajev in obnovitvijo starih potrebovala svežo digitalno podobo. Za All-in.si so se odločili, ker smo jim na enem mestu ponudili vse, kar potrebujejo.

Izvedli smo spletno mesto po smernicah modernega spletnega razvoja, oblikovali pa smo jim tudi preprost logotip. Spletna stran je izdelana v platformi WordPress in je preprosta za urejanje s strani uporabnika. Pri razvoju smo se usmerili na izgradnjo oblike spletnega mesta po meri. Sledili smo smernicam t.i. full width oblikovanja, poskrbeli pa smo, da je prikaz uporabniku prijazen tudi, če uporabnik brska na mobilnih napravah.

Sledila je še implementacija Google analitike, ki uporabniku omogoča prepoznavo kanalov, s katerih pridobiva potencialne stranke ter uskladitev politike zasebnosti spletnega mesta z GDPR uredbo.

Spletno mesto je prevedeno v več jezikov, pri čemer smo bili pozorni, da smo prevedli ne le vsebino spletnega mesta, vendar tudi imena povezav.

Tehnična znanja

Fotografija
Spletni razvoj
Grafično oblikovanje

Fotografije nove počitniške hišice

Naša foto ekipa je poskrbela za profesionalno fotogafiranje počitniške hiše Jereka ter Pokrovec. Fotografiranje bomo ponovno izvedli pozno spomladi, ko bo narava fotografiranju bolj naklonjena.

Profesionalen foto material je ključen pri pridobivanju novih kupcev in izstopanju pred konkurenco.