Izdelava

   nove spletne strani

Za Restavracijo Central smo izdelali vizualno privlačno spletno stran, ki bo restavraciji služila za prestavitev njihove ponudbe, menija ter kot kanal za naročanje dostave mimo portalov, ki za to zaračunavajo provizijo. Cilj izdelave spletne strani je bila deferenciacija od konkurence, ki jo je na Bledu res veliko. Turisti, ki predstavljajo med sezono predstavljajo glavnino obiskovalcev ne razlikujejo med ponudbo in zato lahko profesionalen digitalni nastop podprt z dobrim fotografskim materialom lahko predstavlja bistven faktor odločitve pri izbiri restavracije.

Izdelava

nove spletne strani

Za Restavracijo Central smo izdelali vizualno privlačno spletno stran, ki bo restavraciji služila za prestavitev njihove ponudbe, menija ter kot kanal za naročanje dostave mimo portalov, ki za to zaračunavajo provizijo. Cilj izdelave spletne strani je bila deferenciacija od konkurence, ki jo je na Bledu res veliko. Turisti, ki predstavljajo med sezono predstavljajo glavnino obiskovalcev ne razlikujejo med ponudbo in zato lahko profesionalen digitalni nastop podprt z dobrim fotografskim materialom lahko predstavlja bistven faktor odločitve pri izbiri restavracije.

Click to order - All-in kreativne rešitve

En klik

do naročila

Seveda restavracija ni pozabila tudi na dostavo. Ker statistike kažejo, da večina obiskovalcev do spletne strani dostopa preko mobilnih naprav smo za klic dostave uporabili gumb, ki sproži klicalnik v telefonu. Prav tako smo dostop do zemljevida (in do navigiranja) restavracije uredili tako, da se aplikacija Google Maps odpre s klikom na gumb.

Odmik

od platform s provizijo

Popoularne platforme za naročilo dostave hrane “škodijo restavraciji in vsem, ki hrano naročajo, saj za svoje storitve zaračunavajo provizijo. Restavracija ima s profesionalno izdelano spletno stranjo in dobrim marketinškim nastopom potencial, da pridobi na svojo spletno stran, kjer je predstavljen meni, zneski ter možnost naročila dostave brez provizije.

En klik

do naročila

Seveda restavracija ni pozabila tudi na dostavo. Ker statistike kažejo, da večina obiskovalcev do spletne strani dostopa preko mobilnih naprav smo za klic dostave uporabili gumb, ki sproži klicalnik v telefonu. Prav tako smo dostop do zemljevida (in do navigiranja) restavracije uredili tako, da se aplikacija Google Maps odpre s klikom na gumb.

Odmik

od platform s provizijo

Popoularne platforme za naročilo dostave hrane “škodijo restavraciji in vsem, ki hrano naročajo, saj za svoje storitve zaračunavajo provizijo. Restavracija ima s profesionalno izdelano spletno stranjo in dobrim marketinškim nastopom potencial, da pridobi na svojo spletno stran, kjer je predstavljen meni, zneski ter možnost naročila dostave brez provizije.

Click to order - All-in kreativne rešitve

Prelgedni in vizualno privlačni

   meniji

Cilj spletne strani je bil doseči prelgednost, domačnost, minimalizem in eleganco. Najbolj pomemben del strani je meni in prav pri oblikovanju menija smo že v navigacijskem meniju na spletni strani posvetili precej pozornosti. S predstavitveno sliko še pred vstopom v meni smo poskrbeli za to, da lahko obiskovalec hitro najde, kar si zaželi. Prav tako je mogoča navigacija ko smo že znotraj strani, saj navigacija deluje tudi znotraj strani “meni” in sicer tako, da nas klik na element v navigaciji na strani popelje na izbrano sekcijo.

Prelgedni in vizualno privlačni

   meniji

Cilj spletne strani je bil doseči prelgednost, domačnost, minimalizem in eleganco. Najbolj pomemben del strani je meni in prav pri oblikovanju menija smo že v navigacijskem meniju na spletni strani posvetili precej pozornosti. S predstavitveno sliko še pred vstopom v meni smo poskrbeli za to, da lahko obiskovalec hitro najde, kar si zaželi. Prav tako je mogoča navigacija ko smo že znotraj strani, saj navigacija deluje tudi znotraj strani “meni” in sicer tako, da nas klik na element v navigaciji na strani popelje na izbrano sekcijo.

Fotografiranje

        hrane

Za restavracijo Central na Bledu smo opravili fotografiranje hrane. Fotografije bodo uporabljene na spletni strani (ki jo bo izdelala naša ekipa, a je še v izdelavi), na menijih ter socialnih omrežjih. Res kvalitetne fotografije hrane so za restavracijo izjemnega pomena, saj lahko na ta način prekosi konkurenco, ter privabi stranke (na Bledu gre v poletni sezoni večinoma za tujce), ki za restavracijo še niso slišali oz. priporočila niso dobili t.i. “od ust do ust”. Privabiti tujce in si zagotoviti uspešno sezono je mogoče zgolj z učinkovitim trženjem preko socialnih omrežij in digitalnim nastopom.

S tem omogočimo turistu učinkovito uporabniško izkušnjo še preden se v lokal sploh usede.

Velik del turistov se privabi tudi “s ceste”, kjer je vizualna reprezentacija menija še kako pomembna.