Spletna stran, optimiziacija strani, izdelava grafičnega materiala in trženjska strategija

Blog Prava prehrana je nastal z namenom kolektivnega ozaveščanja o pravilni prehrani in preko uporabnih in privabljivih nasvetov izobraziti populacijo o vplivih prehrane na naše telo.

Sčasoma se bo blog razvil v prehransko svetovanje. Naša naloga je bila pripraviti platformo, ki bo omogočala pisanje bloga, kasneje pa se razviti v spletno mesto, ki bo omogočalo doseg prodajnih kanalov in razvoj preko okvirjev bloga. Prav tako razvita platforma omogoča razvoj v spletno trgovino.

Ker smo ocenili, da želimo samo identiteto spletišča ohraniti tako kot je sedaj, saj se bo ciljno občinstvo povezalo z njo preko bloga, je možnost nadgradnje že obstoječega spletišča v večje spletišče in spletno trgovino obvezna.

Za naročnika smo izdelali tudi vse potrebne grafične materiale in oblikovali kanale socialnih omrežij. Mesto za naročanje na novice smo integrirali s programom za e-poštni marketing Mailchimp.

Izvedli smo tudi “offsite” spletno optimizacijo spletišča. V prihodnosti bomo z naročnikom sodelovali na področju trženja in pripravo učinkovitih oglasnih kampanij.

Ponosni smo tudi na to, da je spletno mesto skladno z GDPR uredbo, ki stopa v veljavo maja 2018!

Naloga je bila:
  • Izdelava bloga
  • Optimizacija strani za spletne brskalnike
  • Integracija forme za naročanje na novice integrirana s sistemom Mailchimp
  • Stran prilagodljiva za mobilne naprave
  • Izdelava logitipa in priprava grafičnih materialov
  • Facebook in Instagram trženje

Tehnična znanja

Razvoj
Spletno oblikovanje
Grafično oblikovanje
Trženje
Spletna optimizacija
Trženje