Naše poslanstvo

Naše poslanstvo je nudenje digitalnih celovitih rešitev. Strankam nudimo izdelavo ter optimizacijo spletnih strani in aplikacij, razvoj programske opreme, grafično oblikovanje, fotografijo, video ter svetovanje v marketingu ter spletnem oglaševanju.

Vizija

Naša vizija je v petih letih postati eno bolj prepoznavnih podjetij na trgu v izdelavi celostnih kreativnih rešitev tako doma, kot tudi v tujini. S strokovnim znanjem bomo podjetjem pomagali pri rasti s kvalitetnim spletnim razvojem, foto, video materialom, grafičnim oblikovanjem ter s spletnim, socialnim ter vsebinskim trženjem.

Naša glavna znanja

Spletni razvoj in razvoj programske opreme- 5 let
Grafično oblikovanje - 8 let
Spletno oglaševanje, trženje in vsebinski marketing- 2 leti
Fotografija in videografija - 9 let

EKIPA SE PREDSTAVI

K najboljšim rešitvam nas žene strokovnost, vedoželjnost, kreativnost ter spremljanje trga!

Luka Vabič

Vodja razvoja spletnih strani in trgovin, vodja Facebook in Google oglaševanja

Domen Mirtič Dolenec

Vodja fotografske ekipe

Donna Dreisiebner

Vodja grafičnega oblikovanja

NAŠI PARTNERJI

Nekaj dejstev o spletu danes

Google iskanj vsako sekundo

Uporabnikov klikne na prvih 5 zadetkov v iskalniku

Uporabnikov dostopa do spleta preko mobilnih naprav

... in vi še vedno mislite da ste pred konkurenco?

Zakaj se odločiti za sodelovanje z našo ekipo?

Prihranite dragocen čas

Predstavljate si, kaj vse lahko opravite v eni uri. V eni uri, ko se vam ni potrebno voziti po sestankih – od grafičnega oblikovalca, ki bo za vas oblikoval logotip, do fotografa, ki mora fotografirati izdelke za novo spletno stran, nato vse to posredovati programerjem, ki bodo izdelke dvakrat zavrnili zaradi napačnega formata. Ko pri nas odložite skodelico z jutranjo kavo, se lahko posvetite svojemu delu. Ponovno se slišimo, ko uresničimo vaše želje.

Mlada ekipa strmi k iskanju najboljših rešitev za vaše podjetje

Neprestano strmimo k izobraževanju kadrov, spremljanju razvoja novih konceptov v oblikovanju, trendov v fotografiji, videu ter razvijanju spletnih rešitev ter aplikacij. Zavedamo se, da je vsako podjetje zgodba zase in zato podrobno proučimo vsako podjetje ter ocenimo smiselnost želja, ki jih vaše podjetje ima.

Ponujamo vam dolgoročno partnerstvo

Želimo si, da se sodelovanje z nami ne bi zaključilo ob končanem projektu prenove ali sveže izgradnje medijskih ter internetnih vsebin. Radi slišimo vaše mnenje, ideje ter dodatne želje.

Vzdrževanje ter obveščanje

Nudimo vam vzdrževanje in obveščanje o stanju vaših projektov. Obveščali vas bomo o napredku, obisku, gledanosti ter efektivnosti vaših spletnih storitev, oglasov, ter učinkovitosti implementacije.

Podpora strankam

Strankam smo na voljo za podporo vsak dan v tednu. V primeru težav ali dodatnih želja, nas lahko kadarkoli pokličete, mi pa bomo vašemu podjetju priskočili na pomoč in rešili težavo ali želje  v najkrajšem možnem času.